32 906 лева бяха събрани за 10-годишния  Димитър Ричков. Това

...
32 906 лева бяха събрани за 10-годишния  Димитър Ричков. Това
Коментари Харесай

Пазарджик събра 32 906 лева за 10-годишния Митко

32 906 лв. бяха събрани за 10-годишния  Димитър Ричков. Това е достигнатата сума от всички средства, събрани от продажбата на предложения за концерта, ревю от благотворителните базари. Въпреки това момчето се нуждае от още средства, с цел да му бъде направена трансплантация на костен мозък.

На 14 май  десетки реализатори – артисти, танцьори и спортисти се събраха на една сцена, обединени от благородна и значима идея – поддръжка за едно десетгодишно дете под мотото „ Да протегнем на Митко ръка “. Музика, танци и доста въодушевление превзеха публиката в зала „ Маестро Георги Атанасов “. Зрителите имаха опцията да се насладят на осъществяванията на фолклорен отбор „ Елица “, танцов състав „ Чудесия “, реализатори от ОУ „ Проф. Иван Батаклиев “, НУ „ Отец Паисий “,  ОДЗ „ Валентина Терешкова “, „ Вокална академия “ към Младежки дом, балетна школа „ Марина “, школа за типичен и съвременен балет „ Радост “, клуб по спортни танци „ Импулс “.

Големият благотворителен концерт се провежда с поддръжката на Община Пазарджик и кмета Тодор Попов и е иницииран от НУ „ Отец Паисий “. Двучасовият прочувствен театър беше открит от шефът на НУ “Отец Паисий “ Динка Танчева, която дружно с дете от учебното заведение – уредник на проявата, извършиха в дует песента „ Орисия “. Концертът приключи с думите на водещия: „ Недей се отчайва, недей се навежда, не си позволявай да губиш вяра! Защото въпреки да е жилаво злото, в индивида въпреки всичко побеждава Доброто. И вярвай, че отново ще завоюва дуела с неприятните мисли усмивката твоя “ и „ Песен за положителното “ в осъществяване на възпитаници от НУ „ Отец Паисий “.

Всеки, който желае да помогне на Митко, може да го направи  на следната дарителска сметка:  

                                     Банка ДСК - ЕАД BGN

                                     IBAN BG05STSA93000025160733

                                     BIG STSABGSF

                                     Димитър Георгиев Ричков

                 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР